RECRUITER

Efikasnost regrutacije i ušteda resursa

Naša platforma omogućava:

  • 1. Objavljivanje oglasa za posao u 2-3 minuta na svim željenim portalima.
  • 2. Prikupljanje prijava na jednom mestu, sa svih portala i društvenih mreža!
  • 3. Testiranje kandidata uz opciju "real-time" kontrole snimanjem, bez obzira na njihovu lokaciju.
  • 4. Sve vrste "one-click" online intervjua ili snimanje video odgovora kandidata na Vaša pitanja.
  • 5. Vođenje intervjua uživo sa pitanjima predloženim na osnovu rezultata testiranja i izveštaja.
  • 6. Kontrolisano komuniciranje sa kandidatima uz šablone i proveru otvaranja poruka.

19

Godina iskustva

7850

Zaposlenih kandidata

420500

Testiranih kandidata

48

Zadovoljnih klijenata

PREDNOSTI PLATFORME RECRUITER

Objavljivanje oglasa za posao u 2-3 minuta na svim portalima

Objavljivanje oglasa za posao može biti jednostavnije! Nudimo Vam gotove tekstualne šablone za oglase. Možete ih jednostavno menjati i objaviti na svim važnijim portalima za posao i to u samo nekoliko minuta.

Prikupljanje prijava sa svih portala na jednom mestu

Odmah nakon objavljivanja oglasa, prijave kandidata sa svih portala se čuvaju na jednom mestu sa kojeg je moguće slati grupne poruke, testirati i ocenjivati kandidate, gledati video-odgovore, voditi intervjue uživo, proveravati komunikaciju sa kandidatima, i sl. Više nećete imati pretrpan mailbox ili deset različitih Excel tabela, jer je sve sortirano i čeka vreme za pregled i odabir kandidata – sve na jednom mestu! Više nema izgubljenih ili zaboravljenih kandidata!

Online testiranje kandidata

Možete da testirate kandidate, bez obzira na to gde se nalaze, a opcija slikanja i snimanja Vas osigurava od potencijalnih prevara. Sve u skladu sa GDPR-om! Testiramo upitnicima i testovima koji su konstruisani naučnim psihometrijskim metodama i provereni na hiljadama kandidata u stvarnim procesima profesionalne selekcije, za prava radna mesta, tokom nekoliko godina. Testovi su kreirani uz mentorstvo doktora nauka iz područja psihometrije sa dva hrvatska univerziteta i dostupni su na nekoliko regionalnih i svetskih jezika.

Online intervjui i snimanja video odgovora kandidata

U platformi Recruiter postoje sve vrste online intervjua koje možete da zamislite i svi su neograničeni po broju učesnika i trajanju. Samo moderator, odnosno onaj koji poziva na intervju, ulazi sa šifrom, ostali jednostavno kliknu na link! Postoje mogućnosti sledećih intervjua: video intervjui sa kandidatom, konferencijski video intervjui, online video nadgledanje i praćenje toka rešavanja testova, uz mogućnost uz mogućnost glasovne ili pisane komunikacije sa kandidatima, i video odgovori. Ukoliko želite da uštedite vreme, postoji mogućnost slanja pitanja na koja kandidati jednostavno, u nekoliko klikova, snimaju video-odgovore u platformi, a Vi ih možete pogledati kada Vam odgovara. Video-odgovori su prikazani po pitanjima koja ste prethodno uneli sami ili ste ih odabrali sa liste od 300 predloženih pitanja za intervju. Jednostavno i lako, a donosi puno!

Izveštaji, ocene i pitanja za intervju

Platforma Recruiter nudi prilagođene izveštaje za različite korisnike iz kompanije. Na primer, psiholog dobija izveštaje sa profesionalnim interpretacijama i stručnim prikazima rezultata, dok, na primer, poslovođe mogu dobiti jednostavnije tekstualne opise kandidata. Za intervjue uživo ponuđena su pitanja koja proizlaze iz rezultata testiranja. Ta pitanja automatski mogu da uđu u obrasce za upisivanje odgovora tokom intervjua. Na istom mestu se upisuju i finansijska očekivanja, ocene, komentari, i sl.

Komunikacija sa kandidatima uz šablone

Uz naše šablone, kandidatima možete da šaljete poruke, pozive za testiranja ili zahvalnice! Poruke možete lako menjati i čuvati za druge konkurse. Osim toga, možete da šaljete automatizovane podsetnike kandidatima koji nisu rešili testove, poruke o krajnjem roku za testiranje ili zahvalnice za učestvovanje na konkursu. Automatski Vam se prikazuje i status poruke, tako da ćete znati da li je kandidat dobio i otvorio poruku.

Objavite besplatno oglas za posao!